Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hasznos információk

     Amennyiben medált szeretné cserélni, levetetni vagy pluszban rárakni, arra is van lehetőség, rendeléskor jelezd a megjegyzés rovatba és e-mailen felvesszük a kapcsolatot a cserelehetőségekkel kapcsolatban.

     Vannak olyan természetes ásványok melyekben az átalakulási folyamatok tovább folytatódnak, aminek eredményeképp változik a színük, árnyalatuk, tapintásuk! pl. rózsakvarc, roppantott hegyikristály

   A roppantott hegyikristály törékeny és használat során áttetszővé válik, mivel ez a természetes alakja. Az ásványok többsége szintén sérülékeny, éppen ezért érdemes kíméletesen bánni velük!

   Vannak olyan ásványok, amit nem tisztíthatunk vízzel, mert oldódnak, kophatnak. A HEMATIT közéjük tartozik és az előbbiekben felsoroltak is a hematit elszíneződését okozzák.

  Az ékszerek köztesei, medáljai melyek fém alkatrészek levegő hatására és bőrünk kémiai folyamatainak következtében elszíneződhetnek!  Ezek alapján, amire érdemes figyelned, hogy mosogatás, mosás, tisztítószeres takarítás, sportolás, zuhanyzás, fürdés, strandolás, szauna használat során ne viseled, ezzel tovább szép maradhat az ékszer.

    Egyes ásványok jellegükből adódóan eltérő színűek, így egy-egy ásványszálon több árnyalat található. Ennek következtében az elkészített karkötő árnyalataiban eltérhet a képen lévőtől. Mindig törekszem arra, hogy a képen szereplővel azonosat készítsek Nektek.